AnaSayfa / Genel / Kahve falında size gülen birini görmek

Kahve falında size gülen birini görmek

Kahve falında size gülen birini görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, biraz dinleneceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, rahat bir hayata başlayacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında size gülen birini gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında size gülen birini görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, ona kol kanat gereceğine inanılır.

Kahve falında birinin sizinle ilgilendiğini görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sizi kokladığını görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin size saldırdığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamın sizi kovaladığını görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sizi aradığını görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sizin için ağladığını görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında eşinizin sizi aldattığını öğrenmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir