AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi kaçırdığını görmek

Kahve falında birinin sizi kaçırdığını görmek

Kahve falında birinin sizi kaçırdığını görmek borçların sonlandırılacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birinin sizi kaçırdığını gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Kahve falında sizden kaçan birini görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi kaçırdığını görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sizden kaçtığını görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin size sarıldığını görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işarettir.

Kahve falında birinin sizi izlediğini görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, yiyip içeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik size evlenmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işarettir.

Kahve falında birinin size su verdiğini görmek işlerinin hemen hallolacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir