AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin size silah çektiğini görmek

Kahve falında birinin size silah çektiğini görmek

Kahve falında birinin size silah çektiğini görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin size silah çektiğini gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında birinin size silah çektiğini görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin silah çektiğini görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret eder.

Kahve falında birinin silah çektiğini görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, lüks içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sizi öldürdüğünü görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir