AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin şiştiğini görmek

Kahve falında birinin şiştiğini görmek

Kahve falında birinin şiştiğini görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, malların artacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, önünü göremez olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Kahve falında göbeği şiş görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında vücutta şişlikler görmek büyük atılımların yapılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın şiş görmek güzel günlerin sona ereceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yün şişi görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerini şişmiş görmek evlatların hayırsız çıkacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Kahve falında şişme yelek görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağının şiştiğini görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında elini şişmiş görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir