AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın şiş görmek

Kahve falında kızgın şiş görmek

Kahve falında kızgın şiş görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, planların tutmayacağına, ancak yılmayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın şiş gördüyseniz:

  • Bazı konularda kalıcı sözler vermek veya belli anlaşmalar yapmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında kızgın şiş görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın kızgın olduğunu görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kızgın yağ görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü kızgın görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Kahve falında kızgın koca görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın soba görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine işaret eder.

Kahve falında kızgın görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kızgın dana görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir