AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini şişmiş görmek

Kahve falında ellerini şişmiş görmek

Kahve falında ellerini şişmiş görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, en küçük sorunda parlayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işarettir.

Kahve falında ellerini şişmiş gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında şiş el görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ellerini şiş görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerin şiştiğini görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında ellerinin şiştiğini görmek bunun için sabırsızlanacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini şişmiş görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Kahve falında eli şiş görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında şişmiş el görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında elinde şişlik görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir