Kahve falında vücutta şişlikler görmek

Kahve falında vücutta şişlikler görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta şişlikler gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Kahve falında vücutta şişlik görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta şişlikler görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda şişlikler görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yeni bir eve taşınacağına işaret eder.

Kahve falında vücudu şiş görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunun şiştiğini görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda şişlik görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunu şişmiş görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında çöp şiş görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, işi ile gündeme geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir