AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişme yelek görmek

Kahve falında şişme yelek görmek

Kahve falında şişme yelek görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişme yelek gördüyseniz:

  • Sizi bir tartışmanın içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında şişme yelek görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalettir.

Kahve falında sarı bebek yeleği görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, hayırlı bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye yelek vermek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında polis yeleği giymek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüylü yelek giymek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek çok hayırlı işlere gireceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek yeleği satın almak ümitsizliğe, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe yelek görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir