AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini şişmiş görmek

Kahve falında elini şişmiş görmek

Kahve falında elini şişmiş görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, sermayenin harcandığına değeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalettir.

Kahve falında elini şişmiş gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında şiş el görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulur.

Kahve falında elleri şiş görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, onların başarıları ile gururlanacağına rivayet eder.

Kahve falında elin şiştiğini görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde şişlik görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalettir.

Kahve falında ellerini şiş görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında ellerinin şiştiğini görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ellerin şiştiğini görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini şişmiş görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir