AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtını ovalamak

Kahve falında birinin sırtını ovalamak

Kahve falında birinin sırtını ovalamak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yüzünün her daim güleceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını ovalamak gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Kahve falında birinin sırtını ovalamak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtı ovalamak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtını ovalamak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, her istediğini alabileceğine delalet eder.

Kahve falında sırt ovalamak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında tarhana ovalamak yükseleceğine, atılım yapacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalettir.

Kahve falında göz ovalamak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında karın ovalamak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında başkasını sırtında taşımak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir