AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın ovalamak

Kahve falında karın ovalamak

Kahve falında karın ovalamak gelişim içine gireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, huzur içinde yatacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında karın ovalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Kahve falında karın ovalamak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını ovalamak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana ovalamak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını ovalamak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtı ovalamak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz ovalamak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine alamet eder.

Kahve falında sırt ovalamak çevresinin kalabalıklaşacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın dolması yemek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir