AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını ovalamak

Kahve falında sırtını ovalamak

Kahve falında sırtını ovalamak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, ticaretinin gelişeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Kahve falında sırtını ovalamak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında birinin sırtını ovalamak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sırtı ovalamak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına işarettir.

Kahve falında sırt ovalamak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtını ovalamak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göz ovalamak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın ovalamak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana ovalamak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını keselemek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir