AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı ovalamak

Kahve falında sırtı ovalamak

Kahve falında sırtı ovalamak yaşamın belli bir düzene oturacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, modern insanlarla tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtı ovalamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Kahve falında sırt ovalamak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında sırtını ovalamak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, onlarla gönül birliği edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sırtını ovalamak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, işinden evine gidip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtı ovalamak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana ovalamak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında karın ovalamak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında göz ovalamak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında sırtı dönük erkek görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir