AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını sırtında taşımak

Kahve falında başkasını sırtında taşımak

Kahve falında başkasını sırtında taşımak dualarına karşılık alacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında sırtta insan taşımak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında yorgan taşımak fakirliğinin biteceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü sırtında taşımak malların artacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında kapı taşımak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında sırtında yük taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini sırtında taşımak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir