AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana ovalamak

Kahve falında tarhana ovalamak

Kahve falında tarhana ovalamak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına işarettir.

Kahve falında tarhana ovalamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Kahve falında tarhana ovalamak her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırt ovalamak kararlarına saygı duyulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında karın ovalamak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında birinin sırtını ovalamak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtını ovalamak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına inanılır.

Kahve falında göz ovalamak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtı ovalamak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru tarhana almak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir