AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt ovalamak

Kahve falında sırt ovalamak

Kahve falında sırt ovalamak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, eşlerin arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt ovalamak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren başlıklarda iç sesinize kulak vermelisiniz.

Kahve falında sırtı ovalamak beklentilerin boşa çıkmayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtını ovalamak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sırtını ovalamak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırt ovalamak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana ovalamak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın ovalamak dertlerin bir anda sona ereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz ovalamak insanlara küsüleceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırt yarası görmek günah işlemeyi terk edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir