AnaSayfa / Genel / Kahve falında alimden dua istemek

Kahve falında alimden dua istemek

Kahve falında alimden dua istemek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalettir.

Kahve falında alimden dua istemek gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Kahve falında alimden dua istemek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında alimden dua almak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alim olmak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında alimin öldüğünü görmek kazançların artacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alimle namaz kılmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alim kadın görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına tabir olunur.

Kahve falında alim görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir