AnaSayfa / Genel / Kahve falında alimden dua almak

Kahve falında alimden dua almak

Kahve falında alimden dua almak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında alimden dua almak gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir fkrinizi uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir anlaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında alimden dua istemek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında alimden dua almak kederlerinin son bulacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alime hizmet etmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında din alimi görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alim kadın görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında alim olmak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında alimden hediye almak küs olduğu kişilerle barışacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında alim görmek afiyete ereceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir