AnaSayfa / Genel / Kahve falında alim olmak

Kahve falında alim olmak

Kahve falında alim olmak üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında alim olmak gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Kahve falında alim kadın görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir alimin elini tutmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında alimden dua istemek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında dini alim görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alimle yemek yemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alimle namaz kılmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alimleri görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alimi görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir