AnaSayfa / Genel / Kahve falında alim görmek

Kahve falında alim görmek

Kahve falında alim görmek geçineceğine, elinin darda kalmayacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında alim gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında bir alimi görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına yorulur.

Kahve falında alim birini görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alimin arkasında namaz kılmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, özgüveninin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında islam alimi görmek de elinin bollaşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında alimin öldüğünü görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir alim görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında alim olmak hayatının zorlaşacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine yorulur.

Kahve falında bir alim görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir