AnaSayfa / Genel / Kahve falında alimin öldüğünü görmek

Kahve falında alimin öldüğünü görmek

Kahve falında alimin öldüğünü görmek planlarının işe yarayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, şansın kapanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında alimin öldüğünü gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen zor da olsa karşınızdaki kimselerle başa çıkabilirsiniz.

Kahve falında alimin öldüğünü görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında alim hoca görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işarettir.

Kahve falında alim mezarlığı görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük din alimi görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında bir alimi görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alimi görmek kısmetinin hep açık olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alim mezarı görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında din alimi görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir