AnaSayfa / Genel / Kahve falında alimle namaz kılmak

Kahve falında alimle namaz kılmak

Kahve falında alimle namaz kılmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, makamının yükseleceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında alimle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Kahve falında alimin arkasında namaz kılmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alimle namaz kılmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında alime soru sormak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alimden ders almak güzelliklere rast gelineceğine, düşman malından yemeye yorulmaktadır.

Kahve falında dini alim görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin alim olduğunu görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işarettir.

Kahve falında din aliminin elini öpmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir