AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta birini taşımak

Kahve falında sırtta birini taşımak

Kahve falında sırtta birini taşımak kurtuluşa kavuşacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, heveslerin söneceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtta birini taşımak gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Kahve falında oğlunu sırtında taşımak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına yorulur.

Kahve falında ölen anneyi sırtında taşımak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini sırtında taşımak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı sırtında taşımak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta birini taşımak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında sırtta adam taşımak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşımak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir