AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını sırtında taşımak

Kahve falında kızını sırtında taşımak

Kahve falında kızını sırtında taşımak çok üst mevkilere yükseleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Kahve falında kızı sırtında taşımak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet eder.

Kahve falında kızını sırtında taşımak hayallerinin gerçek olacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı sırtında taşımak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında bir kızı sırtında taşımak inanca ve cesarete sahip olacağına, inancından ödün vereceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında su taşımak içinin rahatlayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında sırtında ekmek taşımak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında odun taşımak rahat bir döneme girileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir