AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sırtında taşımak

Kahve falında birini sırtında taşımak

Kahve falında birini sırtında taşımak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, gerginliğin biteceğine işarettir.

Kahve falında hanımını sırtında taşımak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata tabir olunur.

Kahve falında sırtında un taşımak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kadını sırtında taşımak yaptığı hataları düzelteceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşi sırtında taşımak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret eder.

Kahve falında anne sırtında taşımak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir