AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit çalmak

Kahve falında simit çalmak

Kahve falında simit çalmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, şansa, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında simit çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Kahve falında simit çalmak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, yarınlarına umutla bakacağına tabir olunur.

Kahve falında simitçi görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birine simit almak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simit ekmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında yanmış simit görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında köftelik simit görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette simit görmek işlerin büyüyeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin simit verdiğini görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir