AnaSayfa / Genel / Kahve falında can simidi takmak

Kahve falında can simidi takmak

Kahve falında can simidi takmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında can simidi takmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında can simidi takmak hayatınızın neşe dolacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında denizde can simidi görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında can simidi görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında can simidiyle yüzmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, kendisini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında can simiti görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine işarettir.

Kahve falında bayat simit görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında simitle yüzmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında simit ikram etmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yakın akrabadan gelecek habere rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir