AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulur.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek esenliği bulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek bazı adımlar atacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalettir.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir