AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok hayır duası alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, onlara galip geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalettir.

Kahve falında silahla kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yaşam standartlarının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir