AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu gördüyseniz:

  • Romantik saatler geçirme fırsatını kaçırmanıza neden olabilecek şeyler yaşamamak için kontrolü elinizde tutmalısınız.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine inanılır.

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek konfor içinde yaşayacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir