AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, makamının ve ününün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla birini vurduğunu gördüyseniz:

  • O zaman çıkarlarınızı gözleyin.

Kahve falında silahla kendini vurduğunu görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kendini silahla vurduğunu görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bazı kayıplar olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir