AnaSayfa / Genel / Kahve falında alim mezarlığı görmek

Kahve falında alim mezarlığı görmek

Kahve falında alim mezarlığı görmek tövbelerinin kabul olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, neşesini kaçıracağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında alim mezarlığı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında alim mezarı görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında alim mezarlığı görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, doğru bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir alim görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında alim eli öpmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük alim görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulur.

Kahve falında alim hoca görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında din alimini görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir alimi görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir