AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir alimi görmek

Kahve falında ölmüş bir alimi görmek

Kahve falında ölmüş bir alimi görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çok daha iyi günler göreceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir alimi gördüyseniz:

  • Olayları en ince ayrıntısına kadar detaylandırma eğiliminize rağmen, maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren konular ya da işleriniz istediğiniz sonuçları verebilir.

Kahve falında bir alimi görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, hırpalanacağına işarettir.

Kahve falında alime soru sormak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında alimleri görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatını ailesine adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alim hoca görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alimle namaz kılmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında alimi ziyaret etmek işlerin yolunda gideceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında alimin arkasında namaz kılmak hiçbir sorun yaşamayacağına, çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alim birinin elini öpmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir