AnaSayfa / Genel / Kahve falında alim hoca görmek

Kahve falında alim hoca görmek

Kahve falında alim hoca görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, hayırla yad etmeye, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında alim hoca gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Kahve falında alim hoca görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında alim mezarlığı görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Kahve falında alimin elini öpmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında alime soru sormak yeni bir haneye sahip olacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir alim görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında bir alimin elini tutmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir alim görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalettir.

Kahve falında alime hizmet etmek rakiplerine büyük fark atacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir