AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük alim görmek

Kahve falında büyük alim görmek

Kahve falında büyük alim görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulur.

Kahve falında büyük alim gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Kahve falında büyük alim görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük din alimi görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir alim görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında alim eli öpmek eksik olan yanının tamamlayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında alim hoca görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında dini alim görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında alim adam görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında dini aliminin elini öpmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir