AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir alim görmek

Kahve falında büyük bir alim görmek

Kahve falında büyük bir alim görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya yorulur.

Kahve falında büyük bir alim gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Kahve falında büyük alim görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir alim görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük din alimi görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında alime hizmet etmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında alim birinin elini öpmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında bir alim görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında alimi görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında din alimi görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir