AnaSayfa / Genel / Kahve falında alim mezarı görmek

Kahve falında alim mezarı görmek

Kahve falında alim mezarı görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında alim mezarı gördüyseniz:

  • Romantik ya da yaratıcılık içeren iş veya ilişkilerinizi savunma konusundaki başarınız elde edeceğiniz sonucu birebir etkileyeceğe benziyor.

Kahve falında alim mezarlığı görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında alim mezarı görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dini alim görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Kahve falında alim kadın görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında alime soru sormak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında din alimi görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük din alimi görmek sağlık sorunları yaşanacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında alimin arkasında namaz kılmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir