AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seslendiğini görmek

Kahve falında birinin seslendiğini görmek

Kahve falında birinin seslendiğini görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, önemli bir lider haline geleceğine, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin seslendiğini gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Kahve falında oğluna seslenmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında birine başka isimle seslenmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında topluluğa seslenmek sıkıntı yaşanacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seslendiğini görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşine seslenmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin seslendiğini görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasına seslenmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir