AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün seslendiğini duymak

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana seslendiğini duymak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin seslendiğini duymak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye seslenmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine seslenmek gerçeklikten uzaklaşacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına inanılır.

Kahve falında topluluğa seslenmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalettir.

Kahve falında eşine seslenmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye seslenmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir