AnaSayfa / Genel / Kahve falında topluluğa seslenmek

Kahve falında topluluğa seslenmek

Kahve falında topluluğa seslenmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına tabir olunur.

Kahve falında topluluğa seslenmek gördüyseniz:

  • Normal şartların dışında olaylar nedeniyle bazı iş ya da ilişkilerde yöntem veya model değişikliğine gidilebilir.

Kahve falında topluluğa seslenmek bir takım sorunlar çıkacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annenin seslendiğini görmek çok iyi giden işlerin duracağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında oğluna seslenmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seslendiğini görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneye seslenmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında bağırarak seslenmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ismiyle seslenmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir