AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşine seslenmek

Kahve falında kardeşine seslenmek

Kahve falında kardeşine seslenmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kardeşine seslenmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kardeşine seslenmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye seslenmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ne yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babama seslenmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında baba diye seslenmek kalabalık günler geçirileceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında isimle seslenmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında topluluğa seslenmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasına seslenmek ferah bir eve geçileceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin seslendiğini görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir