AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili yüzünden ağlamak

Kahve falında sevgili yüzünden ağlamak

Kahve falında sevgili yüzünden ağlamak büyük başarılara imza atılacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili yüzünden ağlamak gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz.

Kahve falında sevgili yüzünden ağlamak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili yüzünden ağlamak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında biri yüzünden ağlamak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak günden güne kazancının artacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulur.

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında biri yüzünden ağladığını görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin senin yüzünden öldüğünü görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir