AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden ameliyat olmak

Kahve falında yüzünden ameliyat olmak

Kahve falında yüzünden ameliyat olmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına inanılır.

Kahve falında yüzünden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Kahve falında yüzünden ameliyat olmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili yüzünden ağlamak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünden yaralanmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin senin yüzünden öldüğünü görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünden tüy koparmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünden kıl yolmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir