AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden kıl yolmak

Kahve falında yüzünden kıl yolmak

Kahve falında yüzünden kıl yolmak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünden kıl yolmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yüzünden kıl yolmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, birçok engelin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünden kıl almak masraflarının azalacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünden kıl çekmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl aldırmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl çıktığını görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünden kıl koparmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl aldığını görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında biri yüzünden ağladığını görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir