AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir alim görmek

Kahve falında bir alim görmek

Kahve falında bir alim görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında bir alim gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Kahve falında alim kadın görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir alimi görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına delalet eder.

Kahve falında alim mezarlığı görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük alim görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalettir.

Kahve falında alim hoca görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek ortağından ayrılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında bir alimin elini tutmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alimi ziyaret etmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir