AnaSayfa / Genel / Kahve falında alime hizmet etmek

Kahve falında alime hizmet etmek

Kahve falında alime hizmet etmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alime hizmet etmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Kahve falında alime hizmet etmek kafasını toparlayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babaya hizmet etmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, küs kimselerin barışacağına alamet eder.

Kahve falında hizmetçilik yaptığını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında hizmet edildiğini görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye hizmet etmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, işinin en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hafızlara hizmet etmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret eder.

Kahve falında misafirlere hizmet etmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mürşide hizmet etmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir