AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin şemsiye verdiğini görmek

Kahve falında birinin şemsiye verdiğini görmek

Kahve falında birinin şemsiye verdiğini görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin şemsiye verdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal olaylarla yüzleşip yolunuza devam etmeniz gerekiyor.

Kahve falında birinin şemsiye verdiğini görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye kullanmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiyeler görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalet eder.

Kahve falında mavi şemsiye görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye satmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında şemsiye toplamak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, şansın kaçacağına alamet eder.

Kahve falında uçan şemsiye görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiye hediye almak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir