AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin selamını almak

Kahve falında birinin selamını almak

Kahve falında birinin selamını almak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, borçlarından kurtulacağına, büyük bir yenilgi alacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin selamını almak gördüyseniz:

  • Hiçbir ard niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birine selam vermek yakında hedefine ulaşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliyadan selam almak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle selamlaşmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalettir.

Kahve falında selam vermemek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Kahve falında birinin selam verdiğini görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında herkese selam vermek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birine selam vermek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir