Kahve falında selam vermemek

Kahve falında selam vermemek maddi zarara uğrayacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, zorluklarını aşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında selam vermemek gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirildiniz.

Kahve falında herkese selam vermek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine selam göndermek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, zorlukların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadına selam vermek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşa selam vermek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında selam yollamak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında salatü selam getirmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, her zaman çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden selam almak fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak kafa dağıtacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir