AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle selamlaşmak

Kahve falında biriyle selamlaşmak

Kahve falında biriyle selamlaşmak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında ölülere selam vermek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında komutana selam vermek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birine selam göndermek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topluluğa selam vermek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında salat selam getirmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çevrenizden takdir görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında namazda selam vermek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine selam vermek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir